KONDOM BERGIGI UNTUK WANITA


Kondom bergigi,bunyinya pelik tapi benar tapi itulah hasil perkembangan teknologi terkini perkara yang pelik dapat direalisasikan..

AFRIKA SELATAN: Satu kondom bergigi direka khusus untuk wanita sebagai senjata mmepertahan diri dilancarkan di Afrika Selatan, baru-baru ini.
‘Rape-AXe’ diilhamkan Dr Sonnet Ehlers empat dekad lalu. Ketika itu, Ehlers yang berusia 20 tahun bertugas sebagai penyelidik perubatan menemui mangsa rogol yang dianggapnya bagaikan mayat hidup.


Dalam temu bualnya bersama CNN, Ehlers melaporkan mangsa memberitahunya, “Alangkah bagusnya jika saya punya gigi pada alat sulit saya” dan Ehlers berjanji akan mencipta alat seumpama itu bagi membantu wanita lain. Sebagai menepati janjinya, Ehlers mencipta ‘Rape-Axe’ yang mempunyai gigi dan berfungsi mencengkam alat sulit lelaki ketika melakukan hubungan seksual.


Alat berkenaan hanya boleh dibuka pakar perubatan. “Sekiranya alat ini berfungsi, lelaki terbabit tidak boleh berjalan ataupun buang air kecil,” ” jelas Ehler. - Agensi.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 komentar:

komentar
22 Jun 2010 pada 11:25 PTG delete

aik...mcm mne nak pakai???
bhayanye...sbbb pecah dara kalau pakai

Reply
avatar

Penaja

insan yang cintakan ilmu

Pengikut